Nu er det altid lidt nemmere at finde en charterrejse i sidste øjeblik, når man kun er en selv, der skal afsted sydpå, selvom prisen altid skal ganges med minimum 1,5 fra listeprisen. Listepriserne er altid udregnet efter at 2 personer tager afsted sammen.

Dennegang fandt jeg rejsen hos Apollo Rejser til Marmari-området på Kos i et hotel Cavo Mediterreano med stor og anvendelig pool.

CavoMedicavo mediterraneo

Den første uge var særdeles stille med meget få gæster på hotellet. Det blev så stille, at jeg tog en tur med lokalbussen indtil Kos by for bare at opleve lidt mennesker, og få lidt støj i ørerne samt liv for øjnene.

Den anden uge kom der noget flere gæster, så her blev der mere liv på hotellet.

Morgenmaden blev serveret på i hotellets restaurant, og var typisk kombineret britisk og kontinental morgenmad med brød, ost, scrambled eggs, pølser og bacon. Dejligt bare at kunne atå op og gå de 30 m fra værelset til restauranten uden at skulle tænke på at lave det selv og rydde op bagefter.

Om aftenen blev den nærliggende Aegean Tavern det faste spissted. De tilbød traditionelle græske retter og ikke mindt en kold Mythos, når tørsten meldte sig.

Dejlige 14 dage som blev nydt og dejlig igen at kunne se sol på kroppen efter de 14 dages ren afslapning.

Indkørsel til hotel

Udsigt ved morgenmad

Udsigt fra 2. sal