Glædelig jul og godt nytårCovid-19 pandemien har igen holdt sit mærkbare indtog i Danmark, og er en uønsket gæst, som forstyrrer "normaliteten" og hverdagen.
Skolebørnene er blevet sendt på tidlig juleferie, og gad vide om de overhovedet kan forvente at skulle møde fysisk op efter ferien, eller det bliver som sidste år. Jeg er stærkt i tvivl!

Snakken om vacciner stiger igen, og jeg må tilstå, at jeg har meget svært ved at forstå de personer, som ikke vil lade sig vaccinere.
De må forhåbentlig have gjort op med dem selv, at de gerne vil bidrage til smittespredningen og hellere vil have Covid-19 infektionen, som de med næsten 100% garanti vil få.

Jeg selv har valgt igen at flytte hjemmekontoret til Clemmessti i Klitmøller til mit sommerhus.
Der er mere luft rundt om mig, og jeg føler mig ikke så indespærret, som når jeg arbejder hjemmefra i lejligheden på 1. sal i Kastrup.

Jeg forsøger også at undgå at få infektionen, da jeg nødigt vil slås med senfølgerne.

  • Manglende smags- og lugtesans
  • Vejrtrækningsbesvær
  • Fysisk træthed
  • o.s.v.

Jeg har fået mit 3. stik (booster), så mit immunforsvar, er forberedt bedst muligt, selvom det naturligvis ikke er en garanti mod en gennembrudsinfektion af Covid-19. 

Dem der kender mig ved, at jeg ikke er et religiøst menneske, men jeg glæder mig rigtig meget til samværet med resten af den nære familie i juledagene på Amager.
Så manglende sanser og generel utilpashed er på ingen måde velkommen, når selskabet skal nydes sammen med god mad og drikke.

Juleaften foregår hos søster Merete og svoger Klaus i år.
Dog uden de nye generationer, som holder juleaften med den anden halvdel af deres familie.
Nevøer, (sviger)niecher og deres børn kommer forhåbentlig 2. juledag hos søster Anette og svoger Lars til den traditionsrige frokost med leg :)
Jeg glæder mig til at se dem igen.

Året har været i Coronaens skygge, og mange af de "normale" aktiviteter er enten aflyst eller udsat.
Jeg tilbragte vinteren 2020/21 i Klitmøller men i slutningen af maj måtte jeg tilbage til Kastrup, så sommerhuset kunne blive klargjort til udlejningssæsonen.
På trods af Coronaen, så har huset været konstant udlejet henover sommeren og ind i september, så sommerferien i september var ikke muligt at afholde i Klitmøller.

I den første uge af mine 3 ugers sommerferie og efter næsten 1,5 år "spærret inde" i den hjemlige andedam, så måtte jeg ud og opleve noget igen.
Den ene uge det blev til var langt fra nok, men den var rigtig god.
Impulsiv rejse til Grækenland (smiril.dk)

I november gik det for anden gang løs med valgkamp som kandidat til kommunalbestyrelsen i Tårnby, og det var en sjov, men noget alternativ i coronaens skuygge.
Vores spidskandidat fik infektionen den sidste uge af valgkampen, og så måtte vi alle indstille aktiviteterne, da alle kandidater inkl. dem fra øvrige lister og partier havde været samlet til et fælles arrangement på hovedbiblioteket i kommunen dagen før, han fik konstateret infektionen.

Jeg havde selv et mål om st få flere personlige stemmer end seneste kommunalvalg i 2017, og det lykkedes. Jeg gik fra 22 til 38, og det er jeg ganske tilfreds med, selvom der er noget vej, før en plads er sikret i kommunalbestyrelsen. Samlet gik vi også frem med 2,4%. Dejligt at vælgerne belønner vores arbejde.
Personlige stemmer - Tårnby kommune (kmdvalg.dk)

Normalt ville jeg nu være mentalt ved at pakke kufferten, og gøre klar til at sætte kursen mod Sharm el-Sheikh og Royal Grand Sharm Hotel til et par uger over nytåret med sol, varme, god mad og snorkling i Det Røde Hav. Det plejer at være en rigtig god begyndelse på et nyt år, som jeg ser meget frem til, men det bliver heller ikke til noget denne gang.
Atlantis Rejser er genopstået og har i samarbejde med DAT genoptaget de ugentlige flyvninger til Sharm, men "mit" hotel gik konkurs sidste år under nedlukningen. Først i november overtog en ny hotelgruppe hotellet, og jeg venter spændt på genåbningen, så jeg kan tage derned for 12 gang.
Royal Grand Sharm

God jul til alle i indland og udland og ikke mindst et godt nytår.