Fort Frederik i Frederiksted
Fort Frederik i Frederiksted

Sidder mentalt og forbereder mig til at tage afsked med Sankt Croix inden aftensmaden kalder.

I morgen aften (midnat dk-tid) går det hjemad med Norwegian til et gensyn med vintermørke og kulde i CPH. Det har været 2 uger med rigtigt mange gode oplevelser, og et indblik i vores kolonihistorie. Selvom det absolut ikke har været i den billige ende, så kan det anbefales til alle med hang til varme, vand og kulturhistoriske oplevelser. 

Den caribiske mentalitet passer perfekt til afslapning og afstresning fra den normale hektiske hverdag i DK. De lokale er tilpas laid back, så hovedet kan blive tømt, og gjort klar til hverdagen. Jeg har mødt rigtigt mange lokale, og det har været en virkelig givende oplevelse....

Flyveturen herned gik fantastisk hurtigt, og de 9 timer (+ mellemlanding og paskontrol i San Juan, Puerto Rico) var absolut overkommelige i Norwegians nye Dreamliner. De 14 dage er gået forbasket hurtigt, og et gensyn med øerne kommer, før end jeg tidligere har forudset, er jeg helt sikker på. Næste tur skal også byde på en tur til Charlotte Amalie, Sankt Thomas og Cruz Bay, Sankt Jan/John. Billetterne til vandflyveren til Charlotte Amalie skal bestilles i god tid, så prisen kan komme ned i et acceptabelt leje. Der er stadig mange ting, jeg gerne vil se på på Sankt Croix og på de 2 andre øer.

Måske bliver det allerede i marts 2017 i forbindelse med 100 året for øernes overgang til USA. det kunne nu være sjovt at opleve det jubilæum!

Godt nytår til alle.