Jeg har siden efterårsferien 2021 igen taget ophold i mit sommerhus på Clemmessti i Klitmøller. Når det nu skal være, så er det meget mere rart at arbejde med sollys ind af vinduerne, og fri adgang til natur lige uden for vinduerne. 

I dag gik jeg en lille tur på Klitmøller Badestrand, som så mange gange før og mindes barndommens mange lykkelige dage ved Splittergab og Nors å på stranden.

Jeg kommer nok hurtigt til at savne disse øjeblikke igen, når jeg må tilbage på 1. sal i lejligheden for at kunne komme til kontorerne i Roskilde indenfor kort tid, når vi fra tirsdag igen kan blive kaldt på kontoret.

 Udsigt fra Splittergab mod Landingspladsen i Klitmøller

Klitmøller Badestrand ved Splittergab

Udsigt fra Splittergab mod Hanstholm

Udløb af Nors å nord for Splittergab

Nors å

Nors å